Information Garage Academy

The aim of ‘Information Garage Academy’ is to produce solution for the problems that are faced in technology life and to help students to understand how technology can be more useful .With this programme, students will be productive not consumer of technology.

Our students will learn how to create game instead of playing it with the help of ‘Kodu Game Lab’.They will also learn how to create 3D objects with ‘ Tinkercad’. They will be able to make mobile applications with ‘AppInventor’ , 3D design with ‘SketchUp’ and also they will learn how to create Web site . ‘Scratch’ and ‘Small Basic’ lessons will help them to develop problem solving skills and critical thinking skills. With ‘Robot Education ‘ students will be able to learn about electronic parts and create their own curcuit by using sensing element of light , sound etc.