Öğrenci Kayıt Prosedürü
Anasınıflarına ve 1.sınıflara mülakatla öğrenci alınır. Okul ücretlerinin açıklanmasından önceki kayıtlarda 1000 TL yatırarak kaydı yapılır. Asıl ücret açıklandığında 1000 TL düşülerek işlem yapılır.

Ara sınıflara mülakat ve TED okulları sınavı ile öğrenci alınır. Sınava 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıfa devam edecek öğrenciler katılabilir. Kayıt olur ise puanını öğrenir. Asıl ve yedek liste ilan edilir. % 70 başarı gösterdiğinde 1000 TL yatırarak kaydı yapılır. 30 Nisan’a kadar kayıt için 3 gün süre verilir. Kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerlerine yedek listedekilere haber verilir. 3 gün içerisinde kayıt yaptırmaları istenir. Belli günlerde okul tanıtımı için randevular verilir. Gelen velilere toplu halde okul gezdirilir ve bilgilendirmeyapılır.

Liseye TEOG sonucuna göre öğrenci alınır. Veli TEOG sonucu açıklandıktan sonraki ilk 5 günde kayıt yaptırmaz ise öğrenci hak ettiği indirimden yararlanamaz.

Tatil dönemlerinde kayıtlarda ise; başvurular toplanarak haftanın belli bir gününde PDR mülakatı ve sınav yapılır. Bir gün içinde açıklanır. Öğrenciler sınavda iken velilere toplu halde okul tanıtımı yapılır.

Kayıt için tüm başvurularda veli ve öğrenci ilgili müdür ya da müdür yardımcısı İle görüştükten sonra sınav uygulaması ve PDR görüşmesi yapılır. Uygun olduğu bilgisi ilgili Md. Yardımcısına iletilir. İlgili Md. Yardımcısı veliyi muhasebe kısmına yönlendirerek işlemi tamamlatır.

Mart ayı içerisinde veli toplantılarında okulun kayıt prosedürü bilgisi verilir.