Okul Ücretleri

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

KARABÜK KOLEJİ

Kaliteden Ödün Vermeden Eğitimde 54. Yılı

TED Karabük Koleji Vakfı Özel Okulları Türk Milli Eğitimi’ nin amaçları doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim öğretimi ile hem bir üst öğrenim kurumuna; hem de iş, meslek ve toplum yaşamına, uygarlığın gerektirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmeyi amaçlamaktır.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİMİZ

İLKÖĞRETİM OKULU

Anasınıfı                                 Yıllık    :           14.768,52

1.    ve 2.    Sınıflar                 Yıllık    :           14.351,85

3.    ve 4.    Sınıflar                 Yıllık    :           15.092,59

5.                Sınıf                     Yıllık    :           16.851,85

6.,7  ve 8.   Sınıflar                 Yıllık    :           17.870,37

LİSE

1., 2., 3. ve 4.  Sınıflar            Yıllık    :           19.351,85

Pansiyon ücreti                       Yıllık    :           19.351,85

Fiyatlara %8 KDV dâhil değildir.     (KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR)

Ayrıntılı ödeme tablosu için buraya TIKLAYINIZ.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL UYGULAMALARIMIZ VE İNDİRİMLERİMİZ

1.  Aynı dönemde TED Karabük Koleji’nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 kardeş indirimi uygulanır.

2.  Anasınıfımızda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, Okuma-Yazmaya Hazırlık seti, İngilizce kitapları, Değerler Eğitimi seti, Anasınıfı kıyafetleri (Eşofman-Tshirt) fiyatımıza dahildir.

3.  Mezunlar derneğimize kayıtlı, okulumuz mezunlarının çocuklarına % 5 indirim uygulanır.

4.  TED Karabük Koleji Ortaokulundan mezun olan öğrencilerimizin lisemize kayıt işlemlerinde uygulanacak burs oranları;

2018 Yılı Merkezi Sınav Sonuç Bilgileri Türkiye Geneli Yüzdelik Dilimine göre başarı burslarımız;

a)     % 0,01 - % 0,19    dilimindeki öğrencilere % 75,

b)     % 0,20 - % 0,99    dilimindeki öğrencilere % 50,

c)     % 1,00 - % 1,19    dilimindeki öğrencilere % 25,

d)     % 1,20 - % 1,99    dilimindeki öğrencilere % 20 oranında

Başarı bursu uygulanır.

5.  Diğer ortaokullardan mezun olan öğrencilerin lisemize kayıt işlemlerinde uygulanacak burs oranları;

a)     % 0,01 - % 0,15    dilimindeki öğrencilere % 75,

b)     % 0,16 - % 0,79    dilimindeki öğrencilere % 50,

c)     % 0,80 - % 1,00    dilimindeki öğrencilere % 25,

d)     % 1,01 - % 1,79    dilimindeki öğrencilere % 20 oranında

Başarı bursu uygulanır.

6.  İngilizce – Almanca kitap ücretleri eğitim öğretim ücretlerinin içerisine dahildir.

7.  Okulumuzun Ortaokul bölümü mezunlarından liseye kayıt yaptıran öğrencilerimize % 10 eğitim bursu indirimi uygulanır.

8.  Öğretmen - Asker - Polis ve Akademisyen çocuklarına % 5 Eğitim bursu indirimi uygulanır.

9.  Peşin ödemelerde uygulanmakta olan indirimlerimiz, Şubat - Mart - Nisan - Mayıs ve Haziran aylarında % 10, Temmuz ayında % 8, Ağustos ayında  % 5 oranında ayrıca indirim yapılır.

10. Ödemeler çok seçenekli olup, Haziran – Temmuz aylarında yapılan kayıtlarda 1 peşin 11 taksit seçeneği uygulanır. Gecikmelerde aylık %2 gecikme faizi tahsil edilir.

11. Pansiyon ücretine yatak, yemek, okul kıyafetleri (1 takım olarak) ve tüm okul kitapları dâhildir.

12. Paralı Yatılı öğrenciler, pansiyon ücretini tam, öğrenim ücretini % 50 indirimli ödeyeceklerdir.

13. Okulumuza kız ve erkek öğrenciler yatılı olarak da alınmaktadır.

14. Önceki dönemlerden herhangi bir nedenle öğrenci ücretinden dolayı Vakfımız okullarına borcu bulunan velilerimiz bu borçlarını ödedikten sonra kayıt yenileme yaptırabileceklerdir. Kayıt yenilemelerde randevu alınabilmesi ve kaydın yenilenebilmesi  için borç olmaması gerekmektedir.

15. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı 11 Şubat 2009 tarih ve 27138 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Özel Eğitim kurumları Öğrenci ve kursiyer Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmenliği’ nin 8. maddesi 3. Bendi “Okullar, çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait öğrenci ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir.” Hükmünü içermekte olup,  bu ifadeden, kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen, peşin, peşinat ve/veya taksitleri ödenmeyen öğrencilerimiz yeni dönem ve ders yılında devam edemezler. Bu nedenle 30 Haziran 2018 tarihi saat 17.00’ a kadar kayıtlarını yenilemeyenlere ilişkin olarak ilgili yönetmelik hükümleri uygulanır.

16. Kayıt yenileme ile ilgili detaylı bilgiler ile öğrenci ücretleri ve taksit ödeme tabloları Web sitemizde yer almakta olup, web adresimizwww.tedkarabuk.k12.trdir.

17. MEB Özel öğretim kurumları yönetmeliğinin 56. Maddesi hükümlerince; eğitim ve öğretim yılı başlamadan okulumuzdan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’ u dışındaki kısmı, eğitim öğretim yılı başladıktan sonra okulumuzdan ayrılanlara ise yıllık ücretin %10’ u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı öğrenci veli/vasisine geri ödenir.

18. Yukarıda sıralanan indirimlerden (peşin ödemeler hariç) en yüksek olanı uygulanır.

19. Peşinatlar, ödeme tablosundaki hangi seçenek seçilirse seçilsin kayıt esnasında alınacaktır.

NOT:   Okulumuzun öğretmenleri tarafından verilen kurslar;

Hafta içi, hafta sonu Üniversiteye Giriş Sınavı (TYT-AYT) ve Liseye Geçiş Sınavı (LGS) hafta içi etütler - sınav ücretleri - test ücretleri ve spor kursları,

Okul fiyatlarımızın içerisinde olup, ayrıca hiçbir ücret alınmayacaktır.