Ulaşım Hizmetleri

OKULA ULAŞIM NASIL SAĞLANMAKTADIR ?
İsteyen öğrencilerimiz okula yürüyerek, otobüsle ya da başka bir araçla ulaşabilmektedirler. Bunun yanı sıra okulumuzda servis araçları bulunmaktadır. Bu araçların özelliklerini kısaca söylersek:
  • Okul bitiminde 1 ve 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile, diğer öğrenciler kendileri düzgün ve hızlı bir şekilde servis alanına ulaşır.
  • Okulumuz öğrencileri küçüklerine daima öncelik tanır.
  • Araç hareket halinde iken tehlike yaratabilecek hiçbir harekette bulunmaz.
  • Araçlarda, öğrencilerle birlikte rehber personeller nezaretinde öğrenciler evlerine teslim edilir.
  • Servis araçları okul çıkış saatinden 10 dakika sonra hareket eder.
  • Servis aracına zamanında gelmeyen öğrenci okuldan velisi tarafından alınır.
  • Okulumuza servisle gelen tüm öğrencilerimiz belirlenen kurallara uymak zorundadır. Kurallara uymayan öğrencilerin velilerine uyarı mektubu gönderilir ve düzelme olmadığı durumlarda öğrenci servisten uzaklaştırılır.
  • Servis araçlarımız Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği kıstaslara uygun olarak düzenlenmiştir.
  • Atatürk Köşesi