TYT-AYT Hazırlığı

Öğrencilerimiz ile yoğun bir şekilde YKS'yr hazırlanılmaktadır.

• 11. sınıfın sonundan itibaren yaz tatili dahil olmak üzere (Haziran – Ağustos), haftalık 40 ders saati üzerinden kurs yapılmaktadır.
  • Ayrıca yıl içinde cumartesi günleri 8 ders saati temel dersler üzerinden kurs yapılmaktadır.
  • Ödev takip sistemimiz sayesinde düzenli olarak öğrencilerimizin ödevleri kontrol edilmekte ve öğrencilere tenefüs aralarında ve soru çözüm saatlerinde geri dönüt verilmektedir.
  • Yıl içinde Genel Merkezimizin düzenlediği YKS sınavlarının yanı sıra özel yayınların deneme sınavları uygulanmaktadır.
  • Deneme Sınavlarımızın takvimi önceden öğrenci ve veliler ile paylaşılmaktadır.
  • Yıl içinde düzenli olarak grup çalışmaları ve birebir etüt çalışmaları yürütülmektedir.
  • Okul Müdürümüz sene içerisinde öğrencilere yönelik moral ve motivasyon sunumları yapmaktadır.
  • Danışman öğretmenlik sistemi ile öğretmenlerimiz, öğrencilerimize destekleyici rehberlik etmektedir.
  • Öğrencilerimize 11. ve 12. sınıflarda İstanbul ve Ankara’daki üniversitelere geziler düzenlenmektedir.
  • Her yıl okulumuzda üniversite tanıtım fuarı düzenlenmektedir.
  • Öğrencilerimize sınav öncesi motivasyon kahvaltısı verilmektedir.