Kayıt Koşulları

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

KARABÜK KOLEJİ

Kaliteden Ödün Vermeden Eğitimde 56 Yıl

TED Karabük Koleji Vakfı Özel Okulları Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim öğretimi ile hem bir üst öğrenim kurumuna hem de iş, meslek ve toplum yaşamına, uygarlığın gerektirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmeyi amaçlamaktır.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİMİZ

İLKÖĞRETİM OKULU

Anasınıfı                                 Yıllık     :           21.111,11 + KDV

1. ve 2.    Sınıflar                    Yıllık     :           19.166,66 + KDV

3. ve 4.    Sınıflar                    Yıllık    :           20.092,59 + KDV

5, 6, 7  ve 8.    Sınıflar            Yıllık    :           23.842,59 + KDV

LİSE

1., 2., 3. ve 4.  Sınıflar            Yıllık    :           25.740,74 +KDV

Pansiyon ücreti                      Yıllık    :           25.925,92 +KDV

YEMEK ÜCRETİ

Anasınıfı                                Yıllık    :        Üç öğün yemek ücretsiz

İlköğretim                              Yıllık    :          2.777,77 + KDV

Ortaokul                                Yıllık    :          3.240,74 + KDV

Lise                                            Yıllık    :          3.240,74 + KDV

Fiyatlara %8 KDV dâhil değildir.    (KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR)

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL UYGULAMALARIMIZ VE İNDİRİMLERİMİZ

1. Aynı dönemde TED Karabük Kolejinde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 kardeş indirimi uygulanır.

2. Ana sınıfımızda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, okuma-yazmaya hazırlık seti, İngilizce kitapları, değerler eğitimi seti, Ana sınıfı kıyafetleri (Eşofman-Tshirt) fiyatımıza dahildir.

3. Mezunlar derneğimize kayıtlı, okulumuz mezunlarının çocuklarına % 5 indirim uygulanır.

4. TED Karabük Koleji Ortaokulundan mezun olan öğrencilerimizin lisemize kayıt işlemlerinde 2020 Yılı Merkezi Sınav Sonuç Bilgileri Türkiye Geneli Yüzdelik Dilimine göre  uygulanacak başarı burs oranları;

a) % 0,01 – % 0,09 dilimindeki öğrencilere % 100, (Sadece eğitim bursu)

b) % 0,10 – % 0,99 dilimindeki öğrencilere % 75,

c) % 1,00 – % 3,50 dilimindeki öğrencilere % 50,

d) % 3,51 – % 4,99 dilimindeki öğrencilere % 25,

e) % 5,00 – % 8,99 dilimindeki öğrencilere % 20,

f) % 9,00 – %19,99 dilimindeki öğrencilere % 10, başarı bursu uygulanır.

g) Okulumuzun Ortaokulundan lisesine kayıt yaptıran öğrencilerimize % 5 eğitim bursu indirimi uygulanır.

5. Diğer ortaokullardan mezun olan öğrencilerin lisemize kayıt işlemlerinde 2020 Yılı Merkezi Sınav Sonuç Bilgileri Türkiye Geneli Yüzdelik Dilimine göre uygulanacak başarı burs oranları;

a) % 0,01 – % 0,09 dilimindeki öğrencilere % 100, (Sadece eğitim bursu)

b) % 0,10 – % 0,89 dilimindeki öğrencilere % 75,

c) % 0,90 – % 3,40 dilimindeki öğrencilere % 50,

d) % 3,41- % 4,89 dilimindeki öğrencilere % 25,

e) % 4,90 – % 7,99 dilimindeki öğrencilere % 20  başarı bursu uygulanır.

6. Okulumuzun ilkokulundan ortaokuluna kayıt yaptıran öğrencilerimize % 5 eğitim bursu indirimi uygulanır.

7. İngilizce – Almanca kitap ücretleri eğitim-öğretim ücretlerinin içerisine dahildir.

8. Öğretmen – Asker – Polis ve Akademisyen çocuklarına % 5 Eğitim bursu indirimi uygulanır.

9. Peşin ödemelerde uygulanmakta olan indirimlerimiz,  ocak – şubat – mart – nisan – mayıs ve haziran aylarında % 10, temmuz ayında % 8, ağustos ayında  % 5 oranında ayrıca indirim yapılır.

10. Ödemeler çok seçenekli olup, haziran – temmuz aylarında yapılan kayıtlarda 1 peşin 11 taksit seçeneği uygulanır. Gecikmelerde aylık %2 gecikme faizi tahsil edilir.

11. Pansiyon ücretine yatak, yemek, okul kıyafetleri (1 takım olarak) ve tüm okul kitapları dâhildir.

12 Paralı Yatılı öğrenciler, pansiyon ücretini tam, öğrenim ücretini % 50 indirimli ödeyeceklerdir.

13. Okulumuza kız ve erkek öğrenciler yatılı olarak da alınmaktadır.

14. Önceki dönemlerden herhangi bir nedenle öğrenci ücretinden dolayı Vakfımız okullarına borcu bulunan velilerimiz bu borçlarını ödedikten sonra kayıt yenileme yaptırabileceklerdir. Kayıt yenilemelerde randevu alınabilmesi ve kaydın yenilenebilmesi  için borç olmaması gerekmektedir.

15. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı 11 Şubat 2009 tarih ve 27138 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Özel Eğitim kurumları Öğrenci ve Kursiyer Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmenliği’ nin 8. maddesi 3. Bendi “Okullar, çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait öğrenci ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir.” hükmünü içermekte olup  bu ifadeden, kayıt yenileme takviminde kayıt yenilemeyen, peşin, peşinat ve/veya taksitleri ödenmeyen öğrencilerimiz yeni dönem ve ders yılında devam edemezler. Bu nedenle 30 Haziran 2020 tarihi saat 17.00’ a kadar kayıtlarını yenilemeyenlere ilişkin olarak ilgili yönetmelik hükümleri uygulanır.

16. Kayıt yenileme ile ilgili detaylı bilgiler ile öğrenci ücretleri ve taksit ödeme tabloları Web sitemizde yer almakta olup, web adresimiz www.tedkarabuk.k12.tr dir.

17. MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 56. maddesi hükümlerince; eğitim ve öğretim yılı başlamadan okulumuzdan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’ u dışındaki kısmı, eğitim öğretim yılı başladıktan sonra okulumuzdan ayrılanlara ise yıllık ücretin %10’ u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı öğrenci veli/vasisine geri ödenir.

18. Yukarıda sıralanan indirimlerden (peşin ödemeler hariç) en yüksek olanı uygulanır.

19. Peşinatlar, ödeme tablosundaki hangi seçenek seçilirse seçilsin kayıt esnasında alınacaktır.

NOT: Okulumuzun öğretmenleri tarafından verilen kurslar;

Hafta içi, hafta sonu Üniversiteye Giriş Sınavı (TYT-AYT) ve Liseye Geçiş Sınavı

(LGS) hafta içi etütler – sınav ücretleri – test ücretleri ve spor kursları,

Okul ücretlerimizin içerisinde olup, ayrıca hiçbir ücret alınmayacaktır.