Yabancı Dil

Öğrencilerin uluslararası iletişim dili olan İngilizceyi yazarken, okurken ve konuşurken akıcı bir biçimde kullanmalarını sağlamak, öğrencilere kendilerini farklı platformlarda ifade etme olanakları sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak, öğrencileri TOEFL, IELTS ve FCE benzeri uluslararası sınavlara ve üniversitelerin hazırlık atlama sınavlarına hazırlamak, eğitimine yurtdışında devam etmek isteyen öğrencileri gerekli becerilerle donatmak ve yönlendirmek amaçlarını taşımaktayız.

İngilizce ve Almanca derslerimiz,

• Öğrencilere akademik yazı yazmak, sunum hazırlamak, araştırma yapmak ve referans göstermek gibi akademik beceriler kazandırır,
  • Öğrencilerin yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirir.
  • Öğrencileri dünya gündemindeki konuları takip etmeye ve değerlendirmeye teşvik eder.
  • Öğrencilerin bağımsız ve grup çalışma becerilerini geliştirerek öğrencilere proje hazırlama ve yönetme becerileri kazandırır.
  • Öğrencileri klasik ve modern dünya edebiyatından seçmeler okumaya teşvik eder.
  • Öğrencilerimizi kendi öğrenme süreçlerinin sorumluluğunu üstlenerek yabancı dilde kendilerini rahatlıkla ifade eden ve iletişim kuran bireyler olarak yetiştirmeye dayanır.
  • Öğrencilerin farklı akademik ve kültürel bağlamlardaki başarıları ile tutarlı olarak akıcı bir dille konuşabilmelerini sağlar.
  • Atatürk Köşesi