İngilizce

Okul öncesi yabancı dil eğitiminde amacımız; çocukların başka bir dilin varlığının farkına varmalarını sağlamak ve yeni bir dil öğrenmeleri konusunda heveslendirmektir. Öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak öğrenme felsefesiyle uyguladığımız harekete dayalı (Total Physical Response-TPR) etkinliklerimizi eğlenirken öğrenebilmekte ve günlük hayatlarında da kullanabilmektedirler.

Derslerimizde; Günlük rutin çalışmalarımız ( Greetings, Colours, Numbers, Weather, Days of the Week, Seasons)

TED Genel Merkezi okul öncesi programına uyumlu tema içeriklerimiz, belirli gün ve haftalara özgü çalışmalarımız yer almaktadır.

Derslerimizde, 4 ve 5 yaş grubumuza Oxford Yayınlarının Mouse and Me 2, 6 yaş grubumuzda ise Oxford Yayınlarının Mouse and Me 3 ve TED Okulları öğretmenleri tarafından hazırlanan TED Phonics kitapları kullanılmaktadır.